На земята ще сваля звездите.
Между тях - звезда - да ходиш ти.
Ще развееш гордо и гърдите,
дългата коса ще ти блести.
Звезден път за тебе ще направя.
Ти по него боса да вървиш.
Всеки ден за теб ще се разправя:
ходиш, светиш, мила, и гориш.
Този път нагоре ще те води
в безпределни светли върхове.
И далеч от земните несгоди
да забравиш свойте страхове.
Аз след тебе смело ще дотичам
да ти шепна думи за любов.
Сред звездите аз ще те обичам
безкомпромисно любовно нов!
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Бъдете здрави и пишете, та с радост да ви чета!
Поздрави от мен и хубав ден!