31 mar 2007, 13:30

Среднощ 

  Poesía
878 0 7
среднощ

и в този час
се втурват пръстите ми
по страници изписани
които шумолят
подобно на поток
прозорецът облян е
от дъжд от светлина
от стария фенер
с железни орнаменти
а зад стъклото виж
дъждът докосва клоните
на цъфналия люляк
прозорецът проскърцва
от вятъра

среднощ

© Листопад Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??