Среднощен блус
Днес искам
сама да постоя,
да свикна с самотата
непозната...
С Луната
аз ще се побратимя
чрез чаша вино...
А после -
ще изиграя
своя среднощен
"Кристален блус"...
И в този ритуал -
магия,
по острието
на грешките си
ще притичам,
лутайки се
в съдбата своя,
уморена от
неясния, неразбираем,
неразгадаем и объркан
път...
Днес със себе си
съм аз разведена,
а утре - може би,
ще ме разберат... и ще простят...
© Пенка Обновенска Todos los derechos reservados