Среща
И ето пак настана час
да се срещем отново ти и аз.
В таз софийска сган,
прахолясала от плам,
дъжд заваля.
Аз те чакам ти да звъннеш в някой час,
трепетно усещам за срещата ни с нас.
Дъгата над Витоша изгря
и лек ветрец пак повя
от спомените
тъй далечни,
аплетски, но пък вечни.
Облаци меняват се един след друг
и времето тече,
а ти си тук, до мене.
До моето сърце...
Мълчалив и угрижен, тъй си ти.
Приятел, сподели, не се мъчи.
Как да кажа колко те обичам,
без да мога да те нараня.
Нека да се срещнем и пак да те обичам.
Гаф, приятелю любим.
Пролетта отново тъй настъпи.
Тихо, кротко и без думи.
Всичко цъфнало е навред.
Пчели жужат, паяци паяжини плетат
Слънцето през облак пак намига, а сърцето отново ме напира.
Полюшват клонки от тихия ветрец,
май ще вали, каза ни го спец.
Аромат любовен носи се навред,
всеки чака своя ред.
© Пламен Огнян Todos los derechos reservados
Не обръщай внимание на ниските оценки!
Ти пиши,умееш го!
Поздрав!