Минзо, минзо, минзухарче,
хей, нали си ми другарче.
Не се крий, а покажи се!
Топло, топло усмихни се!
След виелици и хали,
ти какво – не ме позна ли?
С песен звънка на уста,
ида – аз съм пролетта!
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados