Защо ми обеща тази среща,
а после без жал ме излъга?
Нима любов не получи насреща,
или аз с нещо те излъгах?
Уплаши се от мене май.
Всеки ден само обещаваш.
Но аз не ще те забравя знай
дори отново да ме заблуждаваш.
Без теб се будя и заспивам
и ето, пак съм жива,
но причината не я намирам,
а сърцето пак пулсира.
Мислиш,че няма да те искам.
Страхуваш се от мойта красота.
Едно само ще поискам
и после ще ти кажа "ДА".
© Брияна Todos los derechos reservados