Режи до здраво
и дълбоко!
(Аз не мога!)
Хрущи!
Разчупвай!
Удряй!
С менгемето
от олово
притискай!
Пръстите ми
до сълзи
извивай!
Разтягай ставите
и разтопен метал
наливай
в ухото ми,
за тебе оглушало!
Защото
иначе се връщаш
и предъвкваме началото.
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados