Момичето с очи зелени
изплака част от своите сълзи,
със тях морето стана по-солено
и по-големи нощните вълни.
Дали олекна му товарът
от крехката душа ранена?
И спря ли болката да пари,
защото не е споделена?
Въпроси много за отгатване
остават занапред.
Борба със себе си очаква го,
или примирие в дует.
5.11.2013 г.
© Красимира Иванова Todos los derechos reservados
"двама",само че си затваряш очите за това.