Осквернени, от обич родени..
Подритвани, обиждани..
Смутени ???
Погрешни, измислени -
излишни!
Червени, сини -
безразлични!
И прах в нозете..
И чезнеща тъга..
Увиснали фрази..
Безкрайна самота!
Очи сърдити, забулени и скрити..
И устни зажаднели..
коси безстрастно разпилени..
Безпомощни и уморени ..
И смъртни и успели?!
И шепот без слова..
Угаснала мечта..
Капан за сънища, в ръцете пясък ..
Кипяща адска смес..
и просто фалш и евтин блясък.....
© Eva Filth Todos los derechos reservados