толкова са малки
и чупливи
като листенца на кокиче
пърхащи
като сърчице
на уловено птиче
тихи
като падащи снежинки
но живо огънче са
и горят
белези оставят
затворени ако стоят
думичките две
„Обичам те...”
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados
и чупливи
..............
думичките две
"Обичам те!..." !!!
Така е, но не бива и да се злоупотребява с тях!
Обичай и бъди обичана, нежна!