Реших да пиша за любов,
Но Слънцето залезе...
Някой сложи апостроф....
И в облаците боядисани
Сърцето своя пристан пак видя и им показа...
Но хората отминаха улисани....
Реших да пиша и написах.....
Станах поет с по-различна душа,
А хората нека премигват и мислят,
Че е квадратен света...
© Фаволина Todos los derechos reservados