Ще среша косите на спомена
с най-шарения гребен от мечти.
И в царството на любовта ми
царица пак ще бъдеш ти.
Ще те обкича със надежди.
Ще бдя на твойта свобода.
И под дъгата ще те моля
СТАНИ МОЯ ЖЕНА!!!
© Пламен Константинов Todos los derechos reservados