Стар бездомник плаче,
никой не му помага.
Към гроба той се влачи,
че изход обществото не му предлага.
Богатите на бизнес се отдават
или на пороци страстни,
затуй в неволя те го изоставят,
но бедните защо сме безучастни?
© Георги Todos los derechos reservados