7 ene 2008, 21:30

Стара любов (Кръстопът) 

  Poesía » De amor
737 0 2

Събрах студа на всички дни,
тогава, когато отново те видях.
Спомените бързо връхлетяха моя свят.
И разтреперана не пожелах да чуя твоя глас.

 

Искаше ми се да избягам,
защото
някога отдавна ти ми взе душата
и стопли се така, а аз без да искам отплата.

 

Грешките ти май отдавна забравила съм
и прошка не искам да търсиш.
Аз го видях в очите ти
и гласът ти бавно потрепваше.

 

Сега се разделяме
както някога преди.
Краят на нашата среща
отново намираме на кръстопът.

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??