12 may 2007, 15:10

Старата бреза 

  Poesía
661 0 3

Защо си сама,
красива моя приятелко,
вкопчила корени
в студената земя.
Вятърът развява
изсъхналите ти клони,
и отдавнашните изпадали
по земята листа.
Сега си стара самотница,
изоставена
             на края на света,
измъчвана и наранявана,
виждаща бледостта на смъртта.

© Димитрина Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??