любовна логорея
на земята се изсипва
дъждът прониква в нея
след снощната тиха молитва
капката капва върху сухата пръст
слиза надолу, това е възход
стари любовници се прегръщат
превръщат материята –
става живот
© Kiddo Todos los derechos reservados