В стария огън
проблясва жарава -
поглежда под пепел
от грижи,
преживяла е обич
във танц от пожари
но запазила въглени живи.
От стария огън -
тайно поглежда,
една незабравена
стара любов
скрито - усмихната,
запазено - топла
от старите спомени
за пътя ѝ нов.
Длани протегнати -
нека се сгреят,
но огънят стар,
не пламти от искри,
езиците огнени
тихо припарват,
сърдечната арфа нежно звъни…
Обичан бъди! Обичан бъди!
2008г.
© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados
Хубаво...