Стая за секс
Ще влезеш плахо... Предната врата...
А аз отзад... Със калните обувки...
И маските, прикриващи страстта,
ще скъсаме без повече преструвки...
И Съвестта и лепкавата кал
след туй ще ги изстържа на хартия,
и мръсния пакет без капка жал
в контейнера с отпадъци ще скрия...
Срама ще го замажеш бързо - с грим,
замаяна в колата си, сред мрака...
Във две посоки с теб ще се стопим!...
Но стаята и утре ще ни чака...
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados
радвам се че се спираш и при мене....!!!
за коя Таня става дума?...че тука са три?!...