В полето на мечтите никне време
и с плевелите бързо избуява.
Издига се нагоре като Хребет. -
Стена с цвета на вечната забрава.
Стена на скръб и сълзи нечовешки.
Стена на вкопчените в нея катерачи. -
Пълзящи милиарди буболечки
преди да падне сянката на Здрача.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados
В полето на мечтите никне и вярата, и любовта, може и радост да се появи.Дерзай Младен. Много е силно и хубаво, но тъжничко.