Да пиша за любов не искам,
и писна ми от розови мечти...
Защото в дланите си нея стискам,
а от нея реалността боли.
И в своите мрежи стига ме оплита,
да вярвам в теб не ме моли...
Защото той, животът, всичко в нас помита
и не оставя място за мечти.
© Биляна Todos los derechos reservados
Браво..