Не сте ли си представли любов?
И как си я представяте? - Дълбока?
След години, някои ще сложат точка.
Аз пък слагам послеслов...
Ще се запитате, какво ли има там след него.
Не свършва ли внезапно бурята?
И аз ви отговарям - не, не свършва!
Светкавиците не угасват просто ей така!
Дори, когато бурята престане.
Дори порой надеждата да е отмил.
Представяйте си вашето "наяве"!
Не спирайте да си представяте звезди!
Не спирайте да вярвате, че в мрака
освен надежда, имало е капчици любов...
които са сега притихнали... и някак
очакват своя миг за нов живот...
© Катерина Todos los derechos reservados