Е, добре си ни дошла -
Сакам да си много секси,
даже може без пола,
да се виждат всички екстри...
Да, годината ни Нова,
вече прави първи крачки -
За всички ни да е Любовна
и пълна с щастие, и пачки!...
И дано да бъда чут
тук добре от нея, значи.
Тя е новият ни път,
дълго с нея ще се крачи.
Тъй, че нека е добричка,
да ни гали, да танцува!
Абе, нека е душичка,
то, това, не се купува!...
31.12.2020.
Георги Каменов
ЧНГ на всички с усмивка и пожелания за Здраве, Щастие, Любов!
© Георги Каменов Todos los derechos reservados
Благодаря за усмихнатия коментар 😊