Каква е тази стихия,
която бушува у теб?
И сякаш със черна магия
превръщаш и огъня в лед.
По пътя си каквото срещнеш,
рушиш го и правиш на прах.
И накъдето погледнеш,
простират се болка и страх.
Красотата щом докоснеш,
на мига се разкривява.
В самота така ще гаснеш
с всяка следваща раздяла.
© Кат Кат Todos los derechos reservados