21 mar 2007, 10:48

СТИХИЯ 

  Poesía
897 0 3
Тлее в душата ми жар,
ти не попита - запали ме.
Беше страстен, необуздан пожар,
опари ме жестоко, не пожали ме.

Вее в душата ми буря,
ти с яростта предизвика я.
И лутам се, вече съм друга,
ако любовта ми жадуваш - повикай я!

Ти си стихия в душата ми,
гаснеш, фучиш, разпиляваш -
мечтите, чувствата и добротата ми,
отмъщаваш на моята обич.

© София Ленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??