2 abr 2013, 15:02

Стихове 

  Poesía » De amor
471 0 0

Знаеш ли как настъпват минутите,

когато те гледам през мисъл,

как прегазват ме веднага думите,

които винаги за теб съм писал...

 

Същите, които ако тук си,

са като през пролетта цветчетата,

а без теб превръщат се в юмруци,

които връщат в мене зимата...!

 

 

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??