12 sept 2018, 13:32

Стиховете ми 

  Poesía
232 0 0

убиват ги
като деца
изправени до зид
задето са играли
със муниции
война е
а пък те играят на войници
ни капка жал
откосът ги поваля
заглушено
допреди малко бяха живи
бяха тука 
наредени
бяха мене
сега са ничии

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??