Тези принцове, вечно воюващи с вируси,
тези тролове – само наужким джуджета,
златна рибка, мутирала, плува из вира си,
зла царица и нова, веганска диета.
И разбойници няма, нали – демокрация
и да има, на трона са седнали – всички,
а принцесите – LGBT, популация,
щом Снежанка се мерне – потриват ръчички.
Ще потърся магьосник – в гори неизбродени,
та дано ми помогне. Задача нелека.
Но си знам – от вретеното остро избодена,
сто години ще спя... Вероятно – навеки.
© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados