Сто различни начина
***
опитах да преборя вятъра
захапал стръвно душата ми
опитах да измисля
нов език
за да ти кажа
по сто различни начина
обичам те
за да ти кажа
по сто различни начина
обичай ме
ти би разбрал
един
ако поискаш
станах
добра
по-добра от себе си
безплътна
и без душа
© Плами Todos los derechos reservados