11 nov 2007, 17:59

Стои близо до мен 

  Poesía
841 0 2

Няма да те пусна!!!
Стои близо до мен,
така ще е иначе всеки ден.

Ще ме оставяш сама,

сама с моита тъга.

 

Само ти ме затопляш,
само ти ме покоряваш.
Само ти ми даваш,
искрица надежда.

Не ме напускай,

остани с мен,

иначе ще плача за тебе всеки ден!!!

 

Не си тръгвай!

Не ми причинявай болка,

защото тогава по добре да умра

и при ангелите да седя,

отколкото да седя сама,

в този така несправедлив живот!!!

 

© Елвира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не ти трябва да умираш за да станеш ангелче мила...пиши,пиши за всичко,което те вълнува и не спирай!
  • Много истинско!
    Браво!!!
Propuestas
: ??:??