малко думи
вледенени
нагнетяват
много мрак
и сърцето
мълком стене
сякаш го прегръща
сняг
а душата
ръкомаха
в своята незримост
скрита
дири брод
закрила
стряха
и безпомощно залита
ала е духът
стоик
и се
самопризовава
да стопи леда
за миг
...........................................
тъй
и
ОБИЧ
оцелява
© Стоян Минев Todos los derechos reservados