31 may 2016, 7:52  

Стон 

  Poesía » De amor
396 0 2

И когато в просъница ме търсиш отново,
обсипана с дъжд от цветя,
когато на есен отчупиш от клона,
на тихо умираща скръбна върба.
Тогава спомни си думите мили,
които нас ни държаха в нощта,
когато в целувка бяхме склопили,
последните мигове на споделена съдба.
Когато протегнеш ръцете към мене,
пианото ще свири песен гальовна,
самотата е тежка - не отричай пред тебе!
Въздишка отпуска се в ритъм любовен.

 


 

© Любослава Пиринкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??