Объркано време!
Часовникът трака,
а то не върви!
Сърцето ми бие,
а не кърви!
Животът е сякаш
спрял се на стоп...
Чакам следващ кадър!
Нова снимка " Живот"!
Поела съм дъх!
Трябва да издишам!
Вдигнала съм крак за стъпка!
Трябва да пристъпя!
***
Искам нов оператор!
Филмът му да се върти!
Не искам моментни снимки!
Животът трябва да върви!
© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados