Усмихната, добра, чудесна -
ти пречисти моята душа,
моята стая за мен е тясна -
ела при мен да се утеша.
Живея в моя приказен свят,
а зло - навсякъде около мен,
ела при мен, прекрасен цвят,
аз съм изтерзан и угнетен.
Светлина в тунела се вижда
на моето страдание и самота,
но от влак, що към мен приижда,
брутален към мене е света.
Ти забрави, че въобще ме има,
ала любовта лошото прощава,
за роза аз жадувам, о, любима,
но само болката в мен остава!
© Георги Todos los derechos reservados