Да си тръгнеш от живота ми
без да кажеш, че ще се видим пак.
Не знам. Боли, но в сърцето ми
вместо любов навлиза страх.
Не смея да кажа "обичам те",
защото все пак ще боли.
По-скоро ще мисля "загубих те".
Живяхме добре, а бъдещето е мечти.
Мога и сам да живея, но
самотата никак не ми отива.
Всеки споделя и всеки е психолог,
дразнят ме с теорията си крива.
© Явор Перфанов Todos los derechos reservados