5 feb 2008, 9:35

Страх 

  Poesía » De amor
1029 1 3
 

Страх

 

Имах нужда от светлина, от подкрепа, от любов.

Получих ги, а толкова ме е страх..

Страх от толкова любов. От толкова отдаване.

Не искам да изгубя тази обич. Не искам да изгубя теб.

И страх ме е. Дали си искрен. Дали не лъжеш. Дали си Ти.

Страхувам се от тази сладка болка, от толкова усмивки...

Може би съм глупава, може би греша... не знам.

Но искам да повярвам в теб и в тази обич.

Имам нужда от това!

© Магдалена Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??