Страхът говори вместо нас
и спира мозъкът ни даже.
Защо да си приказваме за
страст, когато всичко ни
тревожи?
И параноята расте,
а ти се чувстваш просто
страшно.
И някой сякаш в теб краде
от душата ти ужасна.
Всеки иска да те спре,
да ти направи мръсно.
Започва да ти става зле,
та чак животът ти се втръсва.
И какво остава ти, момче,
освен въжето да си сложиш.
И възела със две ръце
да стегнеш...
Убиец ли си, или не?
Това и аз не зная.
Но знам, че болката расте,
когато мислиш си за края...
© Калоян Бинев Todos los derechos reservados
Съгласен съм с Жули, такъв е живота, непрестанна борба със себе си!