От толкова неща се аз страхувам,
но най-силно боя се от смъртта,
мечтая и желая да не идва,
да не чука тя на моята врата.
Страхувам се от нея,
да, страхувам се, но не за мен,
а за всички близки хора,
които са край мен.
Но зная , зная - тя ще дойде,
ще дойде някой ден,
ще дойде, за да вземе,
нещо скъпо тя от мен.
© Радослав Димитров Todos los derechos reservados