16 dic 2008, 16:22

Страхът и мечтите... 

  Poesía » Otra
811 0 3

Страхът и мечтите...

 

Осъзнавам днес, че се страхувам.

Осъзнавам, че сега Аз не съм просто дете

и нощем, когато пак будувам,

страхувам се да не разбие някой моето сърце!

 

Мечтая си за неща съвсем нормални.

Мечтая си нечие сърце за мене да тупти!

Мечтая си може би и за неща банални,

но страх ме е да сбъдвам своите мечти!

 

Виждам образа му, затваряйки очи!

Сърцето ми започва по-силно да тупти

и чудя се дали това са истински мечти?

Дали ако ги сбъдна, духът ми пак ще полети?

 

Дали наистина това е то, което искам?

Питам се и сама се в ъгъла притискам.

Дали това не е поредният каприз?

Дали няма да отмине като летен бриз?

 

Страх ме е, не искам Аз да страдам!

Страх ме е, не искам някого да нараня!

Страх ме е, не искам да усетя, че пропадам!

Страх ме е страховете си да преброя!!!

 

© Нина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??