Не вярвам в прекалената близост
нито във втория шанс
нито във тотото
Просто е адски съмнително
да си толкова мил
толкова ти - всъщност аз
И не вярвм във приказки
Нито в карма
(Да не говорим за духове)
Не вярвам
Не вярвам в нищо
Не вярвам в себе си
Не вярвам съществувам ли
А интернет помага много
Социалната мрежа
Виртуалният секс
Виртуалните истини
Пробвах да правя виртуален секс
с човек когото наистина обичам
Слава Богу!
Той се стресна
Дълго мълча
После аз затворих телефона
Истината не винаги е красива
Носи грим
За да не се разпознаеш в нея
За да не избоде очите ти болката
от самота и безверие
Красив грим
Очите на страха
Не вярвам в близостта от поглед пръв
твърде силно ми е като усещане
Твърде лично за споделяне
по скайпа
А аз мириша на обезболяващи
На аналгин
.......................
На ривотрил
и на ксанакс
Всичко което държи вратата плътно затворена
Всичко което държи очите ми плътно прилепнали
Широко затворени
Не вярвам в теб
Не вярвам в себе си
Не вярвам в теб
Не вярвам в себе си
Не вярвам в теб
Не вярвам в себе си
(като ехо
като стара камбана
убита в звъна си)
Не вярвам в теб
Но ти вярваш в мене
В цинизма
В профила
И във смеха
Ха-ха-хах
(заучена реакция)
Страхът - като реакция
На всичко което може да бъде добро
На всичко което може да бъде истинско
И е шокиращо
за да съществува
Не вярвам в теб
Не вярвам в себе си
Само с теб
Само със себе си...
Сам със себе си
8.12.2009 г.
© Милена Иванова Todos los derechos reservados
Носи грим"
Това най-много ми хареса...
Интересно е !!!
Поздрави и пиши!!!