- Не се страхувай, не, недей.
Тъй мама често ми говори.
- На всекиго кажи - Здравей.
Обичай и цветя, и хора.
Страхът е страшен, не светът.
Страхът е всъщност тъжна липса -
на обич, топлина и път
и светло, дето да те лисне.
© Слави Тодоров Todos los derechos reservados