Страст
Дори да се намразя аз самата
Заради тази моя луда страст
Дори да гние ми във мрак душата
Заради теб и сластния ти глас
Не бих пропуснала дори минута
Дори най-краткия тъй сладък миг
Когато чувствам се безкрай щастлива
От порива над който нямам власт.
Забравям с теб за всичко друго
Животът ми изпълва се с живот
и страст във въздуха витае сякаш
и искам да изпадна с теб в екстаз
Защото караш ме да бъда друга
Защото караш ме да бъда само страст
Защото караш тялото ми да трепери
А удоволствието ме отвежда в рая
В друг така прекрасен свят
© Таня С Todos los derechos reservados