14 jul 2009, 21:04

Страст 

  Poesía » De amor
591 0 1

Вземи ме!

Отведи ме!

От страст ме разтопи!

Обсипвай ме с целувки!

И без да спираш

ме люби!

 

Гали ме!

Обжари ме!

Целувай нежната ми гръд!

И не с ръце,

с целувки съблечи ме!

Изпивай жадната ми като пясък

женска плът!

 

 

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??