Страст
Докосваш ме и бавно ме повеждаш към страстта...
Надига се във мене пропълзяващо
усещане върховно - завладяващо ума...
Обгръща цялото ми същество отдаващо...
Изпепелява ме отвътре като огън
и заличава разума... И целия околен свят изтрива...
Побърква ме... Оставя ме без дъх, без сили...
В очите ти потъвам и се давя... Свят ми се завива...
Обезумяла пак изпадам във екстаз...
Пред мене зее пропаст... Стигам до ръба...
И всеки миг ще полетя към нея аз...
Едва ли бих могла да се спася...
И всеки жест, и всяка дума в този миг
излишни са след туй докосване, което кожата запаметява...
Отеква във нощта любовен страстен вик...
Надига се и се излива като лава...
И ако трябваше във този миг
да избера аз вечността без теб...
Изобщо нямаше да се замисля!
А бих избрала само този миг, но с теб!
Елена Найденова - Sun
Тук може да видите стиха ми, облечен в клип:
http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-195559
© Елена Найденова Todos los derechos reservados