10 feb 2007, 19:26

Страст 

  Poesía
1050 0 7

Нима не знаеш смисъла на думичката “да”?

В просъница повтарям я във приказните нощи.

Целувки по врата ми... И с шепот, и с уста

обвиваш мойто тяло и молиш ме за още...

 

Още милувки сластни и пламенни прегръдки.

И палавите котета във нас се заиграват,

а после в буен вихър на подивели хрътки

на дивото във себе си телата се предават.

 

Страст огнена, опасна, безумна, властна, болна

в сърцето ти се ражда пак и моето владее,

оковите ми къса, душата ми е волна,

докосва те, съблича те тъй както тя умее.

 

Желаят се, привличат се, достигат се и тлеят,

насищат се за малко, отделят се и пак

сборичкват се зверчетата и искат да се слеят,

с целувката да сложат горещия си знак.

© Маргарита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??