Щом очите ти видях
и влюбих се аз в тях.
Поглед дълбоко в мен навлезе,
и душата ми залезе.
Устните ти аз погледнах
и сякаш силно ги копнеех.
Поисках да те имам в този час,
да докосвам мъжкото ти тяло до захлас.
Излъчваш ти неудържим сексапил,
а дълбоко в себе си си толкова мил.
Караш с думи нежни кръвта ми да кипи,
как обичал си ме ти.
Гледам те и не мога да повярвам,
че на мен се случва... аз ти се подарявам.
Люби ме, мили, това желая аз,
да ме имаш точно в този час.
© Сия Банкина Todos los derechos reservados