Ръката ти по кожата се спуска,
над себе си аз нямам власт,
сърцето полудяло как препуска!
Ума загубвам си от страст.
Забивам нокти в плътта ти,
искам всяка част от теб за мен!
Не, не бъркай – аз не съм жена ти,
аз съм глътка въздух в твоя ден.
Разкъсай бързо роклята червена
и което е под нея не жали, люби ме!
Да чувам – как дишаш учестено
и как до лудост викаш мойто име.
Сега съм твойта тайна страст,
и ти за мен би сторил всичко...
Не се хаби! Това е само страст,
от тебе повече не искам нищо!
© Зорница Събева Todos los derechos reservados