Стрийптизьор
Тук няма никакви кулиси,
ни мизансцен, нито декор.
Пред вас застанал съм зависим –
един душевен стриптийзьор.
Ти, моя публика критична,
и съдия, и прокурор,
пред тебе само коленича –
един душевен стриптийзьор.
Пред теб заставам на колене,
отправям ти запитващ взор:
дали повярва ти във мене –
един душевен стриптийзьор.
© Живодар Душков Todos los derechos reservados
Пред нас, пред студентите, вие винаги бяхте себе си...Защо му е на някого маска,за да отдаде сърцето си на нещо,което обича...