06.09.2008
Струна бях под твоите ръце -
в мелодиите нежни аз вибрирах.
Разливах се, различна с песента,
звучаща нежно в думи на поет.
И огън бях в твоите очи.
С пламъчета нежни си играех
и палех сутрин слънчеви лъчи,
И що е сладка страст аз знаех.
Но вече друга съм, а теб те няма.
Отдавна струната се скъса.
И огъня в очите ти изгасна,
и моята душа е вече пуста.
© Erato Eratova Todos los derechos reservados
с обич, мила Мира.