Студ
Нахлува студа,
с тихи стъпки,
но бързо сега
се бори с ума ти
и завладява света.
Наивно безкраен
се крие в снега
и вие снага.
Напред към дома ти
оставя следа,
а ти неусетно
замръзваш в нощта,
неволно му даваш
своята цяла душа
Tой надвил те е
и изпълнил целта.
Ти превиваш глава.
Написано на: 10.VI.2011г.,
dark_winged.
© Мирела Шопова Todos los derechos reservados