СТУДЕН ДЖАЗ
Слушам джаз. Но без лед и джин.
Слушам джаз и искам с теб да сме сами.
Да примирам от сладост в малките часове.
Да усещам силата на твоите ръце.
Да усещам слабост от туй, че съм жена,
а над нас да се разлива лунна светлина.
Слушам джаз и искам да се сливаш с мен.
Слушам джаз и вярвам - ще се върнеш някой ден.
И усещам пръстите ти върху мен:
иска ми се да посрещнем утрото със този джаз студен.
Но да ни е топло с теб във утринта.
Слушам джаз и искам да не съм сама.
© Светлана Лажова Todos los derechos reservados